It is currently 17 Jun 2019, 08:42
   
Text Size

Memory limit

Moderators: timmermac, friarsol, Blacksmith, KrazyTheFox, Agetian, CCGHQ Admins

Memory limit

Postby Jessica » 12 Feb 2019, 18:48

Hi,

I have read somewhere on the forum Forge uses a memory limit. I don't know if that's really true, but I'm using HQ card pics and for that reason I want to run Forge without memory limit (I have 16 GB RAM in my PC).

Is that possible and if yes, how can I do that? (I'm a beginner, but I want to learn more :-) )

Jessica
________________________________________
May the Forge be with you, young Planeswalker!
User avatar
Jessica
 
Posts: 106
Joined: 07 Feb 2019, 16:17
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Re: Memory limit

Postby timmermac » 15 Feb 2019, 21:36

There is a way in Java to increase the heap size that Forge uses. I believe there is a limit to what you can set that at, but I may be mistaken.
"I just woke up, haven't had coffee, let alone a pee in 7 days, and I find out you stole my ass and made a ...mini-me! Carter, I should be irked currently, yes?" - Jack O'Neill
User avatar
timmermac
Tester
 
Posts: 1476
Joined: 17 May 2010, 20:36
Has thanked: 18 times
Been thanked: 88 times

Re: Memory limit

Postby ruchikadmore » 19 Feb 2019, 06:37

Excellent answer by timmermac. Thank you.
ruchikadmore
 
Posts: 3
Joined: 19 Feb 2019, 06:34
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Forge

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


Who is online

In total there are 10 users online :: 0 registered, 0 hidden and 10 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 287 on 31 Mar 2019, 04:11

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Login Form