It is currently 12 Dec 2018, 23:04
   
Text Size

Change subfolder name of each set

Moderators: timmermac, friarsol, Blacksmith, KrazyTheFox, Agetian, CCGHQ Admins

Change subfolder name of each set

Postby papikoss » 03 Sep 2018, 17:33

Hi,

how could I change the name of each set subfolder, where the pics are saved?

for example ON --> Onslaught, LE --> Legions, etc

Also is there a way that I can rename some cards and still be recognized by Forge, like Aether Revolt --> Æther Revolt, Swamp1 --> Swamp#235.

Thanks
papikoss
 
Posts: 4
Joined: 15 Nov 2015, 22:56
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Change subfolder name of each set

Postby Xitax » 06 Sep 2018, 01:28

You can specify a folder location for card pictures. Instructions in the forge.profile.properties.example file, but I don't think you can change individual card names being looked for. Seeing as there's 30K plus, why though?
Xitax
 
Posts: 838
Joined: 16 May 2010, 17:19
Has thanked: 148 times
Been thanked: 110 times

Re: Change subfolder name of each set

Postby papikoss » 06 Sep 2018, 11:32

I use both Forge and XMage for playing Magic.

The name of the set subfolders is different for each client, so I have to keep two seperate databases for my cards.

Moreover, basic lands use different names as well, for example Plains1.full.jpg in Forge might be Plains 235.full.jpg in XMage.

The idea is to combine two databases in one.

Thanks.
papikoss
 
Posts: 4
Joined: 15 Nov 2015, 22:56
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Change subfolder name of each set

Postby RationalGaze » 20 Sep 2018, 09:29

If you follow the instructions in the forge.profile.properties.example file then you can make a database with all of the cards in the same sub folders except for some older sets where MTG had multiple art works for the same card, for example FEM but other then that it does work and it works for desktop and android.

I have one database (one set of sub folders) of HQ cards for both xmage and forge.

However, I have two sets of lands in each sub folder because the programs call up lands different, you will need to manually (or write a script) rename the lands to work for both programs.
RationalGaze
 
Posts: 18
Joined: 02 Sep 2017, 18:37
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times


Return to Forge

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


Who is online

In total there are 13 users online :: 0 registered, 0 hidden and 13 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

Login Form