It is currently 26 May 2018, 08:02
   
Text Size

Problem displaying custom images in decks

Moderator: CCGHQ Admins

Problem displaying custom images in decks

Postby Fracturedorb » 07 Jun 2010, 16:15

I got the images to show up in the deckbuilder fram but when I place them into a deck they show up as card backs instead of the images they are supposed to be. SO the top half (the database) shows them fine but the bottom half (and when you play with the player) does not show anything.

how do I fix this?
Fracturedorb
 
Posts: 72
Joined: 06 Jun 2009, 23:12
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem displaying custom images in decks

Postby Fracturedorb » 07 Jun 2010, 16:36

Also, in general, why are custom sets so touchy to work with? I've imported spoiler text files and images for actual magic sets and never had any of the problems I run across that I'm getting now that I'm just trying to import a set I made with MSE. Images not displaying in both places and the decks I make in MSE not being allowed to play with the player just make me scratchmy head because I just can't even fathom why I get these problems here nad not previously.
Fracturedorb
 
Posts: 72
Joined: 06 Jun 2009, 23:12
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Magic Workstation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form