It is currently 12 Dec 2017, 08:05
   
Text Size

Help me please people! MWS is not connecting...

Moderator: CCGHQ Admins

Help me please people! MWS is not connecting...

Postby goatrancejp » 19 Jan 2011, 23:20

So...when i click to connect to oponent to play online
a problem surge! appear that window to load the deck...
and when i choose my deck a new deck STANDARD the software says that:

LOAD DECK ERROR: CARDS NOT FOUND IN BASE!
i have build this deck with scars of mirrodin, M11,
rise of eldrazi and my database i have downloaded of here...the last one that exists! i dont know whats that f...is going on here! i have reinstalled the software for 3 times at least and put the database again and not works!
but only just with this new deck with the new sets....

some one could help me plz????

thnkxxx

Joao Paulo
goatrancejp
 
Posts: 3
Joined: 14 Apr 2010, 00:07
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Help me please people! MWS is not connecting...

Postby Kl3p_co. » 26 Jan 2011, 09:47

I had this problem many times and I always forget how I solved it. Start off with reinstalling your masterbase then try to reinstall MWS itself. MWS is a really bad program (compared to OCTGN or OPT), but unfortunately still the most popular one :|
Always outnumbered. Never outtrolled.
User avatar
Kl3p_co.
 
Posts: 209
Joined: 10 Jun 2008, 18:45
Location: /b/
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time


Return to Magic Workstation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form