It is currently 16 Dec 2017, 05:16
   
Text Size

I need some help please

Moderator: CCGHQ Admins

I need some help please

Postby Kudeki » 13 Jul 2012, 01:40

I didn't exactly know where to post this, but since it deals with Magic Workstation, I figured I'd post it here.

I downloaded the newest master base for M13 and transferred all the files, like I've always done before. I downloaded the picture set for M13 and added it as well. When I open up Magic Workstation, I use the filter option to select only M13 but it shows nothing (no card names,art or anything). I've noticed it is this way with Planechase 2012 as well. I think the master base may be corrupt? Any help is greatly appreciated
Kudeki
 
Posts: 4
Joined: 13 Jul 2012, 01:34
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: I need some help please

Postby Kudeki » 13 Jul 2012, 02:00

Bump for help!?!
Kudeki
 
Posts: 4
Joined: 13 Jul 2012, 01:34
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: I need some help please

Postby Kudeki » 13 Jul 2012, 20:45

seriously no one can help me with this? 11 views and 0 replies? I can't be the only one who's had this happen?! Anyone?
Kudeki
 
Posts: 4
Joined: 13 Jul 2012, 01:34
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: I need some help please

Postby moislex » 15 Jul 2012, 15:09

http://blog.mtgbr.com/mws
All Sources For MWS
User avatar
moislex
 
Posts: 89
Joined: 20 Jan 2007, 04:43
Has thanked: 0 time
Been thanked: 14 times


Return to Magic Workstation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form