It is currently 26 Apr 2018, 21:12
   
Text Size

Planeswalker

by Nate and Snacko

Moderators: Snacko, CCGHQ Admins

Planeswalker

Postby Snacko » 01 Aug 2008, 15:51

Planeswalker support coming
some samples:
ImageImage
ImageImageImageImageImage
If you're using png images you can supply an overlay, so the artwork can came out of the box into foreground.
Snacko
DEVELOPER
 
Posts: 826
Joined: 29 May 2008, 19:35
Has thanked: 4 times
Been thanked: 73 times

Re: Planeswalker

Postby Huggybaby » 01 Aug 2008, 18:08

And they said it couldn't be done! Great work Snacko. :)
User avatar
Huggybaby
Administrator
 
Posts: 3065
Joined: 15 Jan 2006, 19:44
Location: Finally out of Atlanta
Has thanked: 566 times
Been thanked: 569 times

Re: Planeswalker

Postby staggerwingjtstw » 02 Aug 2008, 15:18

HOLY CRAPZORZ! Those look GREAT! I especially like the Karona Chandra one! Props!
I like being bad... it makes me happy...
User avatar
staggerwingjtstw
 
Posts: 181
Joined: 31 May 2008, 18:03
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Planeswalker

Postby HarryPitfall » 04 Aug 2008, 23:34

Did you use the frames that I supply long time ago? Or you get some extra resources?
HarryPitfall
AI Programmer
 
Posts: 175
Joined: 31 May 2008, 00:14
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Planeswalker

Postby Snacko » 05 Aug 2008, 08:38

I couldn't find the ones you've cut, so I had to recut the psd again.
Snacko
DEVELOPER
 
Posts: 826
Joined: 29 May 2008, 19:35
Has thanked: 4 times
Been thanked: 73 times

Re: Planeswalker

Postby dorko » 21 Aug 2008, 14:39

Hi again !! I have problem with planeswalker render.... M y very important problem is my card generator work only with .js script, and not with new script by update flile content !!! For example in the .js for render planeswalker the first Loyalty image load is "StartLoyalty.png", but in the planeswalher image directory this dont exist !!! The true name is "LoyaltyBegin.png" !!!! If i change manually this string then work but all position of text, mana cost, copyright, ecc... dont result exatly... :( I need card generator using the new script "PlaneswalkerRenderer.php" script for render planeswalker !!! When i extract the last update file this send all new sciprt in the directory \script, tihs is normal for card generator work with this ??? or i put the all new script in the main directory for work ??? Is possible update .js script ??? If after this post all work for my, how put overlay ih the card ??? Manually with photoshop or with card generator ????
Thanks for help me !!!! :)
bye !!!
dorko
 
Posts: 22
Joined: 16 Aug 2008, 05:01
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Planeswalker

Postby Peter Allen » 17 Aug 2010, 11:59

newbie here..awesome work! and the software is just amazing!! anyway, do you guys have some fixes on the planeswalker borders yet? i mean they're all the same standard size, but some cards have more text on the box making the box for the pics smaller. there has to be some fixes for that right? can anyone help me with that please? thanks a lot!
Peter Allen
 
Posts: 3
Joined: 17 Aug 2010, 05:07
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to HQ Card Generator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Login Form