It is currently 20 Aug 2018, 01:28
   
Text Size

new themes won't work!

Moderator: CCGHQ Admins

new themes won't work!

Postby syxr » 06 Aug 2007, 19:39

whenever i try to apply a theme other than default, mws just shuts down. how can i fix this?
syxr
 
Posts: 1
Joined: 06 Aug 2007, 19:37
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby Goblin Hero » 07 Aug 2007, 05:49

Try to reinstall MWS. It's not my theme's problem.
When you´re a goblin, you don´t have to step forward to be a hero -- everyone else just has to step back.
User avatar
Goblin Hero
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1907
Joined: 23 Oct 2005, 09:37
Location: Russia
Has thanked: 133 times
Been thanked: 307 times

Postby GTAkito » 16 Sep 2007, 23:22

I had the same problem and came to this post. Reinstalling of course didn't help. I finally realized the problem. The 3 custom set cards that appear on the bottom when you first install aren't replaced when you change masterbase. They have funky symbols and stuff. Of course the theme maker guy wouldn't have that set open for himself to see the problem.

Just delete the sample in the "custom sets" folder, then open the program and change theme under interface as directed. Good luck.
GTAkito
 
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2007, 23:18
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Themes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form