It is currently 26 Jun 2019, 04:01
   
Text Size

Bugs

A version of Asmadi Games' game by jatill

Moderators: jatill, CCGHQ Admins

Re: Bugs

Postby thatwolfguy » 18 Apr 2011, 18:48

it usually happens when i play multiple copies of Goons

edit> i'm finding that it doesn't have to be goons, but if i have a turn with lots and lots of actions i get that <Run-time Error 340
Control array element '41' doesn't exist>

it may be that it can't handle more than 40 actions per turn? i don't know - i'm not a programmer, but i'd love to see an update on this
Last edited by thatwolfguy on 28 May 2011, 18:03, edited 1 time in total.
thatwolfguy
 
Posts: 10
Joined: 18 Mar 2011, 14:10
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby cheenius » 20 Apr 2011, 00:36

Bump for the too many estates bug reported by nullgeek
cheenius
 
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2011, 06:39
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby thatwolfguy » 21 Apr 2011, 20:05

"Peddler" doesn't always cost the correct amount (the price doesn't always tier correctly)

also, if you play three or four copies of "King's Court" i don't think it gives you the correct number of actions to copy - i may be wrong about that, it might have been throne room
thatwolfguy
 
Posts: 10
Joined: 18 Mar 2011, 14:10
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby thatwolfguy » 16 Jun 2011, 22:02

i think i figured out the run-time error i'm getting - i think it has to do with there being too many cards either in my hand or in play. i played kings court, kings court (which allows me to triple three actions in a row) and copied council room three times (drawing 12 cards X3 then did it again, and on the fourth play of a triple council room, (which would have been about 48 cards drawn) i got the error, i'll try to copy the error screen for you to see, but here's what it said in case i can't figure out how to upload a picture:

Run-time error '340':
Control array element '41' doesn't exist

Image
thatwolfguy
 
Posts: 10
Joined: 18 Mar 2011, 14:10
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby jatill » 18 Jun 2011, 14:23

You deserve that ;)
You're right, though. Once you get past 40 cards, the game kind of pukes out.
jatill
DEVELOPER
 
Posts: 2118
Joined: 24 Feb 2009, 16:35
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Bugs

Postby pinkymadigan » 19 Jun 2011, 19:58

I also find the 41 cards in either play area limit to be really annoying. A lot of the games I like to set up are games no right-thinking person would want to play against a live person because of the action chains involved. Additionally, the game has support for larger than normal piles - but what good is that if anytime you use it the game is guaranteed to crap out once you have your massive draw deck where you want it?

I would really like to see this one fixed as well. I can't remember what the code looked like, can't you just initialize a larger array for the controls? 40 doesn't seem like a natural computer limitation, so I'm guessing you have a control array at (40) or something somewhere? I suggest bumping it up to something like several hundred, just in case. Program for worst case scenarios.

Ran into a new bug with Horn Of Plenty. Not sure why, but auto play did not play the card after I got it out of the Black Market deck, and I couldn't select it to force it to play. I had only played 1 other card, so it should have made me select a 2 cost card.
pinkymadigan
 
Posts: 36
Joined: 08 Apr 2010, 22:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby jatill » 20 Jun 2011, 12:29

I thought Black Market wasn't coded? :( You must have a beta version.
I think teh 41 card bug is not just an array size issue. There may be a hard-limit of how many images you can create on the fly. But I'll check it out.
jatill
DEVELOPER
 
Posts: 2118
Joined: 24 Feb 2009, 16:35
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Bugs

Postby pinkymadigan » 20 Jun 2011, 20:53

Hmmm... I think the last version I got was during Cornucopia testing, so if you had Black Market in that release, that must be why I have it.
pinkymadigan
 
Posts: 36
Joined: 08 Apr 2010, 22:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby jatill » 21 Jun 2011, 14:28

Ok, looks like I can pump the explosion point to 80 cards.
jatill
DEVELOPER
 
Posts: 2118
Joined: 24 Feb 2009, 16:35
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Bugs

Postby pinkymadigan » 23 Jun 2011, 22:35

Very cool - also, looks like the KC, KC, Goons, Masquerade bug is still not resolved. For reference, here's the turn I'm trying to set up:
http://dominionstrategy.com/2011/03/18/ ... asquerade/
pinkymadigan
 
Posts: 36
Joined: 08 Apr 2010, 22:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby jatill » 27 Jun 2011, 15:30

You're a sick puppy. I'll take a look next week. Luckily for me, I don't have to go through the hassle of trying to set anything like that up :)
jatill
DEVELOPER
 
Posts: 2118
Joined: 24 Feb 2009, 16:35
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Bugs

Postby pinkymadigan » 27 Jun 2011, 21:07

Haha, well it beats alienating my girlfriend by trying these things out on her...
pinkymadigan
 
Posts: 36
Joined: 08 Apr 2010, 22:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby shigadeyo » 27 Jun 2011, 22:15

Not sure if this on was mentioned or not, but if Chamber is in hand, it forces discard even if Lighthouse is already in play. Attacks do not affect if Lighthouse is in play, so Chamber should not be "revealed" and force the necessary discard.
shigadeyo
 
Posts: 1
Joined: 27 Jun 2011, 22:12
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby thatwolfguy » 29 Aug 2011, 17:27

if you have bumped the card limit from 40 to 80 yet, do i just re-download the game to get the fix?
thatwolfguy
 
Posts: 10
Joined: 18 Mar 2011, 14:10
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bugs

Postby jatill » 31 Aug 2011, 12:29

I made the change, but looks like I haven't uploaded since May. Let me see if there are any other pending bugs.
jatill
DEVELOPER
 
Posts: 2118
Joined: 24 Feb 2009, 16:35
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

PreviousNext

Return to Dominion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 287 on 31 Mar 2019, 04:11

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form