It is currently 19 Jan 2018, 05:50
   
Text Size

Xmage crashes whenever I try to tap a land

by BetaSteward

Moderators: noxx, Aurum, fireshoes, jeffwadsworth, TheElk801, BetaSteward, LevelX, North, escplan9, CCGHQ Admins

Xmage crashes whenever I try to tap a land

Postby blackgate » 03 Oct 2016, 03:33

Hi everyone,

New to the forums and trying to get xMage to work.
Any help would be appreciated.

I have tried to play online with a friend, as well as against the AI and whenever I try to tap a land to pay the cost to cast, my land card quickly flickers- "taps then untaps" and I am not able to do anything else afterwards. It will usually freeze and I am not able to skip to the next turn.

I read a fix online to try and check and uncheck "use first mana" when you right click on the battlefield under the mana payment tool, but that doesn't work.

I have installed and reinstalled xMage a few times and I get the same result.

I have window 10 installed.

Xmage version is 1.4.15v5.

Any help or a link to an already existing thread on this would be much appreciated.

Thanks :)
blackgate
 
Posts: 1
Joined: 03 Oct 2016, 03:25
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


Who is online

In total there are 5 users online :: 0 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Login Form