It is currently 14 Dec 2017, 22:48
   
Text Size

Bug Reports XMage 1.4.xx INSTALLING / LAUNCHER / JAVA

by BetaSteward

Moderators: noxx, Aurum, fireshoes, jeffwadsworth, TheElk801, BetaSteward, LevelX, North, escplan9, CCGHQ Admins

Re: Bug Reports XMage 1.4.xx INSTALLING / LAUNCHER / JAVA

Postby orynnfireheart » 03 Dec 2017, 15:44

I recently had to do a system recovery on my computer. I've tried to download and install XMage and am having no luck in said endeavor. I have the newest version of java. I download the installer and run it. A command window flashes for a brief second and then nothing. I've opened the command prompt window and used the java -jar XMageLauncher-0.3.8.jar command and it gives me the error message, Error: Unable to access jarfile XMageLauncher-0.3.8.jar. What am I doing wrong and where do I go from here?
orynnfireheart
 
Posts: 1
Joined: 03 Dec 2017, 15:37
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.xx INSTALLING / LAUNCHER / JAVA

Postby JayDi » 03 Dec 2017, 19:07

Try to reinstall java from oracle site. After that you can launch xmage. If can't then create command file in launch folder (like run.cmd) and add to it "javaw.exe -jar XMageLauncher-0.3.8.jar".

Or you can open command line and run command:

1. Go to xmage folder:
Code: Select all
cd /d "D:\Games\xmage"
2. Run launcher:
Code: Select all
javaw.exe -jar XMageLauncher-0.3.8.jar
JayDi
 
Posts: 4
Joined: 23 Nov 2017, 15:41
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.xx INSTALLING / LAUNCHER / JAVA

Postby hockeyfilo » 04 Dec 2017, 23:46

Hello i have this problem, all i select give me the same answer.
I can't play, how can i do?

No firewall block it

THX
Attachments
Screenshot 2017-12-05 00.45.28.png
hockeyfilo
 
Posts: 2
Joined: 04 Sep 2015, 21:54
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.xx INSTALLING / LAUNCHER / JAVA

Postby JayDi » 05 Dec 2017, 10:37

hockeyfilo wrote:Hello i have this problem, all i select give me the same answer.
I can't play, how can i do?

No firewall block it

THX
You need switch current version from beta to release: go to launcher, settings menu and select branch to "stable".
JayDi
 
Posts: 4
Joined: 23 Nov 2017, 15:41
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


Who is online

In total there are 7 users online :: 0 registered, 0 hidden and 7 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

Login Form