It is currently 16 Dec 2017, 05:26
   
Text Size

CLIENT WON'T DOWNLOAD IMAGES! PLEASE HELP.

by BetaSteward

Moderators: noxx, Aurum, fireshoes, jeffwadsworth, TheElk801, BetaSteward, LevelX, North, escplan9, CCGHQ Admins

CLIENT WON'T DOWNLOAD IMAGES! PLEASE HELP.

Postby DaveTheLeg » 05 Nov 2017, 00:22

Hello. I'm new to XMage and when ever I click images the client just hangs and never downloads any card images. I'm not sure why. The symbols download worked. I already tried disabling my firewall. Does anyone know what might be causing this problem?


Thank you for your time in advance.
DaveTheLeg
 
Posts: 1
Joined: 05 Nov 2017, 00:15
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: CLIENT WON'T DOWNLOAD IMAGES! PLEASE HELP.

Postby RationalGaze » 05 Nov 2017, 01:20

I am having the same issue. Tried a clean install and had the problem still. Not sure why.
RationalGaze
 
Posts: 8
Joined: 02 Sep 2017, 18:37
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: CLIENT WON'T DOWNLOAD IMAGES! PLEASE HELP.

Postby Terra23 » 09 Nov 2017, 18:17

Same here. Re-installed it 3 times, still not working...
Terra23
 
Posts: 2
Joined: 09 Nov 2017, 18:06
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


Who is online

In total there are 7 users online :: 0 registered, 0 hidden and 7 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

Login Form