It is currently 17 Aug 2018, 03:17
   
Text Size

Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

by BetaSteward

Moderators: LevelX, BetaSteward, North, escplan9, noxx, Aurum, fireshoes, jeffwadsworth, TheElk801, CCGHQ Admins

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby Zubr669 » 15 Apr 2018, 17:45

I cannot choose more than one mode for Vindictive Lich when he dies, only the last one picked seems to work at all.
Zubr669
 
Posts: 1
Joined: 15 Apr 2018, 17:42
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby lavis » 16 Apr 2018, 19:38

this happens every time i open deck builder and try to go with the curser over a card in the deck, furthermore i cant see cards(not only images but boarder and statistics too) both in the deck editor and in game/draft is something that happens since last patch and i hope i could fix it with this new one but i doesnt seem it works, i try to re-install the game as well but nothing, this is a screen of the situation, there is something i can do? pls help me

(i have a screen too but it doesnt allow me to post it unfortunately)
lavis
 
Posts: 2
Joined: 16 Apr 2018, 19:29
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby MagusLinus » 17 Apr 2018, 02:04

Downloaded new version and new Java as per update option. When I load a deck, most images of lands load properly, however every other card is essentially invisible. I can hover over where the card should be and it will show said card in the left pane viewer as if it was in my deck. The image files are downloaded, and I've done nothing else other than simply update.
MagusLinus
 
Posts: 2
Joined: 17 Apr 2018, 01:57
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby TheGrIMP » 18 Apr 2018, 01:09

So this is the second time I encounter this bug.

In this particular game, it started when my opponent placed a Matter Reshaper on the stack. It never appeared on my screen on the stack or the battlefield. Then graphics started getting seriously glitchy. Two of my opponent's lands disapeared, etc, etc. If I force XMage to close with ctrl+alt+del then come back, I rejoin the game and it is still glitchy. Table screen is also glitchy. Two pictures attached.

I recently updated Java. Dunno if this is relevant.

Edit: I think this is the same problem described by ibra in his 08 Apr 2018, 18:25 reply.
Attachments
bug2.jpg
bug1.jpg
TheGrIMP
 
Posts: 7
Joined: 08 Jul 2015, 04:13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby BrassAngel42 » 18 Apr 2018, 02:27

Ebony Horse failed to prevent the damage that would have been caused by its target.
BrassAngel42
 
Posts: 14
Joined: 04 Jun 2017, 18:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby 3DMagus23 » 18 Apr 2018, 21:56

For the past almost month just after updating to 1.4.28v1 I haven't been able to log into xmageus. I am getting the error message that the server may be down. I can log into 1 other server "xmageplayersmtg.ddnsnet" but this server rarely has anymore players than 7 or 8. It's great that I can still sign into this server because I can still play with my local friends, but I want to log into xmagenet so I can play a wider veriety of people. Is there something I am doing wrong? Is there something wrong with the new update? Or is there something wrong with the server? Please help I love this program and want to be able to play again.
3DMagus23
 
Posts: 1
Joined: 18 Apr 2018, 18:45
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby Jiso » 18 Apr 2018, 23:34

Why my XMage app works only when I turn-off internet connections?
Could be something with Norton's or Windowns Firewall?
This problem starting with XMage 1.4.26 Software version. I updated to 1.4.28 but the problem remains.

What should I do?
Jiso
 
Posts: 1
Joined: 18 Apr 2018, 23:16
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby Surge24 » 19 Apr 2018, 05:00

TheGrIMP wrote:So this is the second time I encounter this bug.

In this particular game, it started when my opponent placed a Matter Reshaper on the stack. It never appeared on my screen on the stack or the battlefield. Then graphics started getting seriously glitchy. Two of my opponent's lands disapeared, etc, etc. If I force XMage to close with ctrl+alt+del then come back, I rejoin the game and it is still glitchy. Table screen is also glitchy. Two pictures attached.

I recently updated Java. Dunno if this is relevant.

Edit: I think this is the same problem described by ibra in his 08 Apr 2018, 18:25 reply.
I found what is causing problems. The COLORLESS mana symbol is breaking the game.
Surge24
 
Posts: 1
Joined: 19 Apr 2018, 04:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby lavis » 19 Apr 2018, 19:20

MagusLinus wrote:Downloaded new version and new Java as per update option. When I load a deck, most images of lands load properly, however every other card is essentially invisible. I can hover over where the card should be and it will show said card in the left pane viewer as if it was in my deck. The image files are downloaded, and I've done nothing else other than simply update.
i have the same problem :cry:
lavis
 
Posts: 2
Joined: 16 Apr 2018, 19:29
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.28 SOFTWARE

Postby TheDocTart303 » 31 Jul 2018, 16:00

Was playing against human

I had won first game, lost second and on the last game right after I chose to go first I got the text box saying I have lost the game since there are no cards in my library to draw from.
My library had 0 cards and my hand had 0 as well.
TheDocTart303
 
Posts: 2
Joined: 22 Oct 2016, 03:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Login Form