It is currently 17 Jul 2018, 15:35
   
Text Size

Card Hover Images Are Broken

by BetaSteward

Moderators: LevelX, BetaSteward, North, escplan9, noxx, Aurum, fireshoes, jeffwadsworth, TheElk801, CCGHQ Admins

Card Hover Images Are Broken

Postby L2i0n0k7 » 28 May 2018, 22:10

This might just be a "me" problem or something I've done wrong, but I can't figure out how to fix it. Hover images of cards don't work, and even though Xmage says they're downloaded and I can see them in the file location, images of all mana symbols and tap symbols and such are broken as well.
I tried to add pictures, but I got the message "your post looks too spammy for a new user."
L2i0n0k7
 
Posts: 5
Joined: 07 Feb 2017, 16:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Card Hover Images Are Broken

Postby LevelX » 29 May 2018, 15:28

Did you download the symbols by using the menu "Symbols" in the top bar?
User avatar
LevelX
DEVELOPER
 
Posts: 1663
Joined: 08 Dec 2011, 15:08
Has thanked: 173 times
Been thanked: 368 times

Re: Card Hover Images Are Broken

Postby L2i0n0k7 » 30 May 2018, 01:24

Yes, and they work when the program generates card images on the battlefield and in hand, just not when hovering or requiring costs.
L2i0n0k7
 
Posts: 5
Joined: 07 Feb 2017, 16:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Card Hover Images Are Broken

Postby L2i0n0k7 » 30 May 2018, 01:30

It's as though it can't find the images when cards are hovered over. It shows the little "image not loaded" box, and the location of the image in text in parentheses.
L2i0n0k7
 
Posts: 5
Joined: 07 Feb 2017, 16:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests


Who is online

In total there are 8 users online :: 1 registered, 0 hidden and 7 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests

Login Form