It is currently 26 Apr 2019, 11:44
   
Text Size

Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

by BetaSteward

Moderators: TheElk801, BetaSteward, LevelX, North, noxx, JayDi, jeffwadsworth, CCGHQ Admins

Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby JayDi » 16 Jan 2019, 15:18

If you have encountered any problems while using XMage 1.4.33 you can post them here.
Please mention who you were playing against: Human or the AI type.
Please describe how you got to that point. A screenshot of the battlefield at the moment something went wrong will be useful too. Otherwise, naming the cards that interacted will suffice. If you get an error log please add that too. Also often does a gamelog file from the mage-client/gamelogs/ folder help to reproduce the problem.



  1. Please use a separate post for each problem/bug.
  2. Don't report here problems concerning to install, start or connect xmage. Only game related problems of using xmage.
  3. Don't report here cards you would like to see implemented. Please report those card requests here:
    http://www.slightlymagic.net/forum/viewtopic.php?f=70&t=19067


Thank you for your help in detecting bugs.

Known Issues:
https://github.com/magefree/mage/issues

Already fixed but not available until the next XMage update
Look here before you post and describe a problem. Often the problems are already fixed and you only have to wait for the next update. If your problem is already mentioned as solved, there is no need to post it in this thread again.
See here: https://github.com/magefree/mage/wiki/Features-and-fixes-not-released-yet
User avatar
JayDi
 
Posts: 124
Joined: 23 Nov 2017, 15:41
Location: Russia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 25 times

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby illuknisaa » 17 Jan 2019, 00:35

I can't spells like Dusk // Dawn, dread return, etc. from my gy.

Fixed.
illuknisaa
 
Posts: 77
Joined: 20 Apr 2017, 20:11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE Image download bug?

Postby iamianbrown » 17 Jan 2019, 03:24

I have had this issue since GRN came out- the client will not let me download card images. When I click the download images button and select the source and click download, it proceeds normally, however, when it finishes the download, there are still no images. I checked mage-client/plugins/images to see if there was a folder for GRN or RNA, and there was none. I am currently using the Mac version of the client, version 1.4.33V0. I apologize if this is a redundant topic—I could not find a discussion pertaining to this issue anywhere else on the forum.
Thank you and I await possible solutions!
edit: sorry I am very new to this forum thing- if there's another board I should post this on that would be better, please let me know
iamianbrown
 
Posts: 2
Joined: 17 Jan 2019, 03:12
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby richardba » 17 Jan 2019, 03:31

I can't cast As Foretold since this latest update

Fixed in the next release.
richardba
 
Posts: 13
Joined: 26 Oct 2015, 21:08
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE Image download bug?

Postby JayDi » 17 Jan 2019, 04:09

iamianbrown wrote:I have had this issue since GRN came out- the client will not let me download card images. When I click the download images button and select the source and click download, it proceeds normally, however, when it finishes the download, there are still no images. I checked mage-client/plugins/images to see if there was a folder for GRN or RNA, and there was none. I am currently using the Mac version of the client, version 1.4.33V0. I apologize if this is a redundant topic—I could not find a discussion pertaining to this issue anywhere else on the forum.
Thank you and I await possible solutions!
edit: sorry I am very new to this forum thing- if there's another board I should post this on that would be better, please let me know
Report last error logs after downloading or use "..\xmage\mage-client\mageclient.log" file (you can upload it to pastebin ) -- that's errors will show problem image link and error message.

But first you can try to enable ipv4 settings for client (you must run it by launcher, not by startClient file) -- instructions are here.
User avatar
JayDi
 
Posts: 124
Joined: 23 Nov 2017, 15:41
Location: Russia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 25 times

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby BrassAngel42 » 17 Jan 2019, 05:20

Daru Spiritualist was targeted by Attrition and its ability fired off twice again.
BrassAngel42
 
Posts: 28
Joined: 04 Jun 2017, 18:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby freexx » 17 Jan 2019, 13:19

Hi, with new update Price of Fame does not get cheaper when targeting legendaries.
freexx
 
Posts: 2
Joined: 04 Jan 2019, 11:53
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby Sandalphon » 17 Jan 2019, 17:20

Hello Xmage staff!! 1 quick thing:
I think there is a bug with Intet, the Dreamer's effect when playing against the AI... after paying the mana for its activated ability, it would let me look at the card but not the option to play it without paying its mana cost.....can you take a look at it?
Aside from that I really enjoy your hard work!! You guys are amazing :D :D
Have a happy weekend!

This is fixed, I am just running some additional tests on it. Look for it in the next version.
Sandalphon
 
Posts: 5
Joined: 20 Sep 2017, 20:38
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE Image download bug?

Postby natanungethuem » 17 Jan 2019, 20:39

I cannot download RNA image either. I selected all possible sources, and images weren't dowload.
natanungethuem
 
Posts: 2
Joined: 17 Jan 2019, 17:29
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

It's impossible to connect any server

Postby natanungethuem » 17 Jan 2019, 20:51

I cannot connect in any server, including localhost.

And, I cannot add logs :( , because forum says: Your post looks too spamy for a new user, please remove off-site URLs.
natanungethuem
 
Posts: 2
Joined: 17 Jan 2019, 17:29
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby DaytonaYT » 17 Jan 2019, 21:34

I'm not sure if it's been reported on at all, but the deck editor doesn't seem to work. It won't load the card database and let me change out cards, I can only use the "addLands" function. Is this a program issue or something I've missed? I've tried force-updating the card DB during connection and it didn't work.
Attachments
PullDown.jpg
You may have to pull the window down.
DaytonaYT
 
Posts: 1
Joined: 17 Jan 2019, 21:32
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby IcyJay » 17 Jan 2019, 22:52

DaytonaYT wrote:I'm not sure if it's been reported on at all, but the deck editor doesn't seem to work. It won't load the card database and let me change out cards, I can only use the "addLands" function. Is this a program issue or something I've missed? I've tried force-updating the card DB during connection and it didn't work.
I am having a similar problem. The card libary is empty.
I tried erasing all traces of xmage in the registry the reinstalling. didn't work. Neither did the direct zip file download.
The card library still doesn't contain any cards at all.

Any suggestions?
IcyJay
 
Posts: 16
Joined: 29 Sep 2016, 21:01
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby krystofurr » 17 Jan 2019, 23:21

IcyJay wrote:
DaytonaYT wrote:I'm not sure if it's been reported on at all, but the deck editor doesn't seem to work. It won't load the card database and let me change out cards, I can only use the "addLands" function. Is this a program issue or something I've missed? I've tried force-updating the card DB during connection and it didn't work.
I am having a similar problem. The card libary is empty.
I tried erasing all traces of xmage in the registry the reinstalling. didn't work. Neither did the direct zip file download.
The card library still doesn't contain any cards at all.

Any suggestions?
Having same issue here.
krystofurr
 
Posts: 1
Joined: 17 Jan 2019, 23:18
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby Dynamo345 » 17 Jan 2019, 23:47

krystofurr wrote:
IcyJay wrote:
DaytonaYT wrote:I'm not sure if it's been reported on at all, but the deck editor doesn't seem to work. It won't load the card database and let me change out cards, I can only use the "addLands" function. Is this a program issue or something I've missed? I've tried force-updating the card DB during connection and it didn't work.
I am having a similar problem. The card libary is empty.
I tried erasing all traces of xmage in the registry the reinstalling. didn't work. Neither did the direct zip file download.
The card library still doesn't contain any cards at all.

Any suggestions?
Having same issue here.
connect to the server then open it
Dynamo345
 
Posts: 129
Joined: 25 Apr 2016, 23:24
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Bug Reports XMage 1.4.33 SOFTWARE

Postby BrassAngel42 » 18 Jan 2019, 05:04

When Trigon of Rage's first ability is used Powerleech fires off twice.
BrassAngel42
 
Posts: 28
Joined: 04 Jun 2017, 18:07
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 287 on 31 Mar 2019, 04:11

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Login Form