It is currently 22 Nov 2019, 11:06
   
Text Size

Getting the new version running

by BetaSteward

Moderators: TheElk801, BetaSteward, LevelX, North, noxx, JayDi, jeffwadsworth, CCGHQ Admins

Getting the new version running

Postby archalypse » 24 Apr 2019, 05:24

I must be retarded. I can't get the .35 up, I've redownloaded the xmage app. I downloaded the zip of 4.35, but I don't know what to do with it, and I've tried forcing the update several times. Please help.
Attachments
screenshot.png
archalypse
 
Posts: 8
Joined: 24 Apr 2019, 05:21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Getting the new version running

Postby archalypse » 24 Apr 2019, 05:48

I figured it out finally. After downloading .35 separately from github, I extracted it, then ran it on command. Is that how everyone went about it?! I don't remember it being this difficult with previous new sets.
archalypse
 
Posts: 8
Joined: 24 Apr 2019, 05:21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Getting the new version running

Postby JayDi » 24 Apr 2019, 06:29

You must run launcher with ipv4 fix (by command line file) or check your network access -- see instructions here. That's must help.
User avatar
JayDi
 
Posts: 210
Joined: 23 Nov 2017, 15:41
Location: Russia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 30 times


Return to XMage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


Who is online

In total there are 12 users online :: 0 registered, 0 hidden and 12 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 553 on 18 Nov 2019, 23:05

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

Login Form