It is currently 24 Nov 2017, 07:23
   
Text Size

Weird gui bug with 0.99t

Moderators: Jorbes, CCGHQ Admins

Weird gui bug with 0.99t

Postby Happy Cat » 16 Jan 2011, 18:50

We've played using 0.99t with my friend last night and he had the following bug all the way, even after clean reinstalling:
all zones lost theis names, it was zoneN instead of hand, library and so on.
However, I was unable to reproduice this, but was getting "revealed by %s" insetead of "revealed by HappyCat".
Attachments
mtg_bug.gif
bug screenshot
Happy Cat
 
Posts: 26
Joined: 03 Aug 2009, 06:16
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Weird gui bug with 0.99t

Postby Jorbes » 16 Jan 2011, 18:59

Check if \data\games\mtg\mtg.ogd file exists
Also make sure there are no other directories in the \data\games folder.
Also make sure the data folder isn´t read protected.
Jorbes
DEVELOPER
 
Posts: 333
Joined: 10 Oct 2008, 10:46
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Weird gui bug with 0.99t

Postby pinecones » 17 Jan 2011, 02:13

^^ and please tell us if any of those conditions were true!
pinecones
 
Posts: 106
Joined: 21 Dec 2010, 09:21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Online PlayTable

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Who is online

In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Login Form