It is currently 22 Mar 2019, 09:59
   
Text Size

Goblin Razerunners activated ability prompt wrong

Report wrong Card behavior to get it fixed.
PLEASE ADD SAVEGAMES TO YOUR TOPIC !

Moderators: BAgate, drool66, stassy, Aswan jaguar, gmzombie, CCGHQ Admins

Goblin Razerunners activated ability prompt wrong

Postby Aswan jaguar » 19 Jan 2018, 16:43

Describe the Bug:
Goblin Razerunners leads to ever-ending thinking loops if it is in the battlefield and an action is taken no matter which player has it. fixed

Which card did behave improperly?
Goblin Razerunners

Which update are you using? (date, name)Which type? (duel, gauntlet, sealed deck)
Manalink dev 778ccb5 version - duel

What exactly should be the correct behavior/interaction?
Goblin Razerunners

Are any other cards possibly affected by this bug?
-
Attachments
goblin razeruners.rar
(2.5 KiB) Downloaded 18 times
Last edited by Aswan jaguar on 06 Jan 2019, 11:13, edited 1 time in total.
Reason: strikethrough fixed & rename to current bug
---
Just playtesting.
User avatar
Aswan jaguar
Super Tester
 
Posts: 6087
Joined: 13 May 2010, 12:17
Has thanked: 527 times
Been thanked: 274 times

Re: Goblin Razerunners - loops

Postby Aswan jaguar » 06 Jan 2019, 11:06

Fixed in ab86602..2eed6b0.
I couldn't fix the wrong prompt message "Select a card." when you activate it's ability, no matter that I tried a lot. :(
---
Just playtesting.
User avatar
Aswan jaguar
Super Tester
 
Posts: 6087
Joined: 13 May 2010, 12:17
Has thanked: 527 times
Been thanked: 274 times

Re: Goblin Razerunners activated ability prompt wrong

Postby Korath » 09 Jan 2019, 00:30

What this did was to disable the card's combat AI entirely. The generic_activated_ability_with_sacrifice_as_cost() was correct; the problem is that c is never incremented in the while loop (which should be a for anyway).
User avatar
Korath
DEVELOPER
 
Posts: 3366
Joined: 02 Jun 2013, 05:57
Has thanked: 482 times
Been thanked: 927 times

Re: Goblin Razerunners activated ability prompt wrong

Postby Aswan jaguar » 30 Jan 2019, 13:22

Loop fixed properly by Korath in a818a6232.
---
Just playtesting.
User avatar
Aswan jaguar
Super Tester
 
Posts: 6087
Joined: 13 May 2010, 12:17
Has thanked: 527 times
Been thanked: 274 times


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


Who is online

In total there are 3 users online :: 0 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 10 minutes)
Most users ever online was 279 on 11 Jul 2013, 22:03

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login Form